Fitmin 2021 alias Broďák
top of page

Fitmin 2021 alias Broďák

Autor fotografií: Michaela Václavů


Po roční pauze kvůli pandemii Covid-19 se závody psích spřežení vrátily i do Červeného Kostelce. Konkrétně o víkendu 16. - 17. 10. 2021 se zde v areálu Brodský konal závod Fitmin 2021 organizovaný M.C. Metuje. Závodní trasa prošla oproti předešlým ročníkům lehkou úpravou, ale dobře známá „skála“ (sjezd), která všem závodníkům nahání hrůzu, zůstala.

BKJW - Bára Adámková a Frank - 1. den: 24:34.73, 2. den: 27:16.68 - 7. místo


Starty byly již tradičně v pozdějších dopoledních hodinách. Ráno proběhl musher-meeting, kde nám organizační tým závodu názorně předvedl, jak správně nandat čip. Nutno dodat, že jejich snaha nás vzdělat byla úspěšná jen v některých případech :D. Část závodníků se dala na otužování, a ještě před startem si šla zaplavat do rybníku Brodský. Na startu tradičně probíhaly rozhovory, které vedl Jirka Plšek. Právě on je jednou z neodmyslitelných tváří závodů na Broďáku, dokáže závodníky povzbudit a zároveň laické veřejnosti přiblížit musherský sport. Během čtyř hodin bylo pro sobotu v hlavních kategoriích dozávoděno a prostor dostaly dětské závody na koloběžkách. Odpoledne proběhlo v duchu přátelského tlachání o všem možném. Večer probíhala, jako obvykle, noční etapa v místní hospůdce.

SC1 - Karolína Šplíchalová a Amy - 1. den: 13:14.60, 2. den: 13:16.78 - 4. místo


V neděli se startovalo o dvě hodiny dříve. Závodníci se na start vydali v pořadí, v jakém závod dokončili v sobotu. Odpoledne opět následovaly dětské závody, tentokrát v canicrossu, a poté vyhlášení. Všichni závodníci dostali na památku finisherské medaile a medailisté krásné dřevěné ceny. Veliké poděkování organizátorům! Bylo to super, rádi jsme vás po dlouhé době viděli a těšíme se na Broďák znovu příští rok!

CCJD - Bára Adámková a Matýsek - 1. den: 14:48.73, 2. den: 16:39.15 - 2. místo

55 zobrazení
DSC_5267.jpg

Tlapkoviny

Nemůžete jít sportovat? Tak si alespoň počtěte!

NEJNOVĚJŠÍ

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
potmesilova_logo3_tlapka_moje1.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page