TLAPKROS je součástí CANIS LAB CUP
top of page

TLAPKROS je součástí CANIS LAB CUP

Máme velkou radost, že Vám můžeme představit skvělý počin, kterého je náš závod TLAPKROS součástí, jménem CANIS LAB CUP. Jedná se o největší pohár týmů i jednotlivců v musherském sportu, který zaštiťuje naše partnerská značka a výrobce výživy pro zdravý sport se psem - Canis Lab.


A co že to ten CANIS LAB CUP vlastně je? Je to sezónní šampionát týmů i jednotlivců v mushingu, který vznikl v roce 2023. Do šampionátu se mohou přihlásit jak týmy juniorské (do 18 let), tak týmy dospělých (19+ let) závodníků a jednotlivci bez ohledu na věk, pohlaví či disciplínu. Do šampionátu jsou v sezóně 2023/2024 zapojeny významné závody na území České republiky a Slovenska, přičemž do celkového hodnocení CANIS LAB CUP se započítávají výsledky ze všech proběhnutých závodů.


S jakou myšlenkou CANIS LAB CUP vznikl? "Chceme podpořit týmovou spolupráci, motivovat závodníky i jejich psí sportovce, pomáhat jim růst a zlepšovat se, ukázat musherský sport na co nejlepší úrovni a důstojně ocenit dechberoucí výkony závodníků. Zároveň chceme ukázat cestu, na které lze odemknout maximální potenciál psa a zároveň zajistit, ať je pro něj sport bezpečný a zdravý, prostě Fast&Healthy."

69 zobrazení
DSC_5267.jpg

Tlapkoviny

Nemůžete jít sportovat? Tak si alespoň počtěte!

NEJNOVĚJŠÍ

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
potmesilova_logo3_tlapka_moje1.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page