Jarní Votvírák 2018
top of page

Jarní Votvírák 2018

Dne 10. 3. 2018 jsme se zúčastnili druhého letošního závodu, Jarní Votvírák od behejsepsem.cz u jezera Lhota, který oficiálně (v)otevřel (nejen) canicrossovou sezónu 2018. A jaké to tam bylo?


Závodilo se nejen v běhu se psem, ale zároveň také v bikejöringu (kolo) a scooterjöringu (koloběžka). Trasa dlouhá přibližně 4,5 km vedla rovinatým okolím jezera Lhota po příjemných lesních cestách s písčitým povrchem. Organizace i zázemí celé akce bylo parádní. Jako jediné mínus shledávám příjezdovou cestu pro auta v prostorách startu / cíle, ohleduplnost řidičů i závodníků však zajistila klidný průjezd.


Závodu se zúčastnilo na 140 týmů! První se na trasu dostali kolaři se psy, po nich své síly změřili koloběžkaři se psy a nakonec se do víru lhoteckého lesa rozeběhli i canicrossaři. Chvíli po doběhnutí posledního závodníka proběhlo vyhlášení těch nejlepších ze všech kategorií (kompletní výsledky i startovní listiny byly ihned dostupné online, v aplikaci Stopnito). S Ness jsme tuto závodní trasu zaběhly v čase 27:53, což není žádná hitparáda, ale já jsem na tento výsledek patřičně hrdá, protože jsem běžela ještě se zbytky nemoci a s Ness se do nějaké použitelné formy teprve dostáváme (přesto Nesska makala jak nikdy předtím, krásně mě táhla úplně celou cestu) :).


Akce byla celou dobu doprovázena hudbou a moderátorkami, které nejen že nás zásobovaly informacemi, ale také podporovaly závodníky. Kromě stánku Non-stop dogwear s vybaveným pro psy i jejich páníčky jste měli možnost občerstvit se u stánku Dirty Dog Street Food.


Moc děkujeme za tento velmi povedený závod, budeme se těšit na další a... "kdo otevřel sezónu na Votvíráku, bude mít do konce roku už jenom štěstí!"


129 zobrazení
DSC_5267.jpg

Tlapkoviny

Nemůžete jít sportovat? Tak si alespoň počtěte!

NEJNOVĚJŠÍ

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
potmesilova_logo3_tlapka_moje1.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page